Werfoccasion -Antaris, Maril, Makma

Over werfoccasion

Het Friese Aquatec Industries is de grootste sloepenbouwer van Nederland. Met het moderne Antaris, het exclusieve Makma en het klassieke Maril biedt Aquatec Industries voor elke watersportliefhebber wat wils. Alle boten zijn verenigd in een 1.500 m2 grote indoor showroom in het Friese Woudsend, waardoor de sloepenbouwer het gehele jaar door haar eigen prachtige ‘in-water’ bootshow heeft.

Om de watersporters een goed beeld te geven van het aanbod heeft Aquatec Industries de meest indrukwekkende showroom van Nederland. Alle modellen liggen in hun natuurlijke habitat, namelijk in het water, waarmee geïnteresseerden direct aan boord kunnen stappen om een proefvaart door het idyllische Woudsend te maken. Deze showroom/haven is volledig overdekt waardoor u onder alle weersomstandigheden rustig naar de sloepen kunt kijken.

Als u een boot koopt via werfoccasion, koopt u een tweedehands sloep met zekerheid. De boot wordt technisch nagekeken en u krijgt werfgarantie. Tevens biedt Aquatec een breed servicepakket aan, waaronder onderhoud, refit, een shop en winterstalling. Hierdoor neemt Aquatec u de zorg uit handen.

Mocht u ergens anders een tweedehands sloep kopen, hebben we een aantal belangrijke punten voor u op een rijtje gezet.  Daarnaast is er nog een handige link met een koopovereenkomst voor een gebruikte sloep. Dit is erg handig als u van een particulier een boot koopt.