Werfoccasion -Antaris, Maril, Makma

Over werfoccasion

Het Friese Aquatec Industries is de grootste sloepenbouwer van Nederland. Met het moderne Antaris, het exclusieve Makma en het klassieke Maril biedt Aquatec Industries voor elke watersportliefhebber wat wils. Al onze nieuwe en tweedehands boten zijn verenigd in onze 1.500 m2 grote indoor showroom in het Friese Woudsend. Hierdoor kunt u het gehele jaar onze nieuwe en tweedehands modellen bewonderen in hun natuurlijke habitat; namelijk in het water. Hierdoor kunt u direct aan boord stappen om een proefvaart door het idyllische Woudsend te maken. Deze showroom/haven is volledig overdekt waardoor u onder alle weersomstandigheden rustig naar de sloepen kunt komen kijken.

Werfoccasion is onderdeel van Aquatec Industries, producent van Antaris, Maril en Makma sloepen. Via deze website delen wij onze binnengekomen occasionsloepen / tweedehands sloepen. Als u een boot koopt via werfoccasion, koopt u een tweedehands sloep met zekerheid. De boot wordt technisch nagekeken door onze experts en u krijgt werfgarantie. Tevens biedt Aquatec een breed servicepakket aan, waaronder onderhoud, nieuwe kussens of kap, een webshop met onderdelen en winterstalling. Hierdoor neemt Aquatec u de zorg uit handen.

Mocht u ergens anders een tweedehands sloep kopen, hebben we een aantal belangrijke punten voor u op een rijtje gezet. Dit is handig als u bijvoorbeeld een boot via een particulier koopt: Tweedehands sloep kopen

Bekijk onze nieuwste occasions hier:

Actueel aanbod

Antaris Sixty6 in nieuwstaat

Bouwjaar 2021

€ 47.950
Meer info

Antaris Fifty5 E op voorraad

Bouwjaar Nieuw

€ 62.940
Meer info
Tweedehands sloep Maril 880 open tweedehands sloep kopen Antaris Makma interboat

Maril 880 met 80 pk Yanmar

Bouwjaar 2021

€ 124.750
Meer info

Antaris Sixty6 – direct leverbaar

Bouwjaar Nieuw

€ 76.930
Meer info